Accessory Dwelling Unit for a North Seattle Lot

 A view from the kitchen of the ADU.

A view from the kitchen of the ADU.

Shown here is an accessory dwelling unit for a lot in north Seattle.  In repurposing an existing back yard garage slab, we are able to reduce construction cost.  An open and airy living space is organized around a large and tall east facing window which opens out onto the lawn.  The result is an airy, open and delightful Accessory Dwelling Unit.

 A view of the sitting area and dining.

A view of the sitting area and dining.

SLA image
 view from the stair to the living area

view from the stair to the living area

 view from the stair.  The stair is to be laminated marine plywood construction.

view from the stair.  The stair is to be laminated marine plywood construction.